Arbëri

Kurti në takim me Szunyogun, diskutojnë për Procesin e Berlinit

Foto: ZKM
 

Procesi i Berlinit dhe perspektiva e Kosovës dhe rajonit për anëtarësim në BE, si dhe Raporti i ardhshëm i Progresit për Kosovën, ishin tema diskutimi mes kryeministrit Albin Kurtit dhe shefit të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog.

Kurti në një takim, e njoftoi atë për intervenimet përmes pakos financiare për ringjallje ekonomike dhe situata aktuale në menaxhimin e pandemisë COVID-19.