Arbëri

Nenad Çanak: Kosova – vend i së bukurës dhe vdekjes (dokumentar)

Foto: KTV
 

Ka ardhur në Kosovë. Dhe jo vetëm që ta shohë nga afër jetën a historinë këtu. Por t’ua tregojë atë të birit e nipit. Ose, më saktë – që edhe ata ta njohin sikurse ai.

Nenad Çanak tash e tridhjetë vjet është zë kundër luftërave a çfarëdo urrejtjeje midis popujve. Jo rrallë i sulmuar nga nacionalistët në vendin e tij.