Arbëri

Rreth 9 mijë euro shpenzime për dy vizita, në Turqi më shumë shpenzoi stafi sesa Osmani

Afro 9 mijë euro i kanë kushtuar buxhetit të Kosovës, dy udhëtimet e presidentes Vjosa Osmani.

 

Afro 9 mijë euro i kanë kushtuar buxhetit të Kosovës, dy udhëtimet e presidentes Vjosa Osmani.

4 mijë e 411 euro e 12 centë i ka kushtuar Osmanit dhe stafit të saj prej katër anëtarësh vizita në Estoni, në fillim të muajit qershor.