Arbëri

Palmeri në “Forumin e Prespës” bën thirrje që t'u hiqen vizat qytetarëve të Kosovës

 

Zëvendës ndihmës-sekretari amerikan i shtetit, Matthew Palmer, ka thënë se është jetike që Bashkimi Evropian ta mbështesë Ballkanin Perëndimor dhe të liberalizojë vizat për Kosovën.

Këtë thirrje Palmer e ka bërë gjatë “Forumit të Prespës” me temën: “Ballkani Perëndimor: Pjesa që mungon për të qenë Evropë e plotë”, raporton Alsat-M.