Arbëri

Deputeti malazez e quan Kosovën shtet kriminal e terrorist

 

Deputeti i koalicionit qeverisës në Mal të Zi, Vladimir Dobriçanin, i ka bërë thirrje qeverisë së vendit të tij, që t’i japë ultimatum 24-orësh Kosovës për lirimin e malazezit të arrestuar të hënën në Gazimestan.

Ai ka thënë se Mali i Zi duhet të ndërpresë marrëdhëniet me Kosovën dhe të mbyllë kufirin.