Arbëri

Izetbegoviq: Kosova e Republika Srpska nuk mund të krahasohen

 

Kryetari i partisë kryesore boshnjake në Bosnjë-Hercegovinë, SDA, Bakir Izetbegoviq, ka thënë se Serbia ka dëshmuar se nuk ka të drejtë të qeverisë me Kosovën.

Izetbegoviq, ish-anëtar i Presidencës 3-anëtarëshe të Bosnjës, po ashtu ka thënë se Republika Srpska dhe Kosova nuk mund të krahasohen.