Arbëri

Hoti i bën thirrje Qeverisë të realizojë projektet që burojnë nga Marrëveshja e Washingtonit

 

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se ata që janë në Qeveri sot duhet të kërkojnë falje, që e kanë kritikuar Marrëveshjen e Washingtonit.

Hoti pas publikimit të raportit të fizibilitetit për Ujmanin, ka thënë se koha po e nxjerrë të vërtetën dhe po ashtu të gjitha mashtrimet elektorale.