Arbëri

Hallakama në Radiologji - U kryen 16 mijë CT, veç rreth 4 mijë në mënyrë të rregullt

 

Shpërputhje të mëdha ka ndërmjet pacientëve që hyjnë në mënyrë të rregullt në QKUK dhe atyre që kryejnë shërbime diagnostikuese.

Mijëra pacientë brenda vitit kryejnë këto shërbime, pa përfillur radhë e pa u regjistruar askund. Një gjë e tillë në veçanti është evidencuar në një raport të brendshëm të SHSKUK-së, që theksin e ka vënë te Klinika e Radiologjisë.