Arbëri

Shoqëria civile kundërshton përzgjedhjen e Komisionerit për Informim dhe Privatësi

 

Organizata dhe aktivistë po kërkojnë që të mos procedohet në seancë plenare votimi i Komisionerit për Informim dhe Privatësi.

Kjo për shkak të kandidatit Enver Bujarit, që sipas tyre, ai nuk ka ofruar dokumentin që dëshmon mbi përvojën e punës siç është kërkuar me konkurs dhe ligj, por vetëm raportin e Trustit Pensional.