Arbëri

93 pacientë të shtrirë nga COVID 19, spitali i Ferizajt asnjë pacient

Foto lustrim
 

Në SHSKUK sipas raportit ditor po trajtohen 93 pacientë, prej tyre 32 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 60 me oksigjeno-terapi.

18 janë të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë dhe 18 me oksigjeno-terapi