Arbëri

MPJ-ja ia ndalon hyrjen në Kosovë ministres serbe

 

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ia ka ndaluar hyrjen në Kosovë ministres së Punës në Serbi Darija Kisić Tepavçeviq.

MPJ përmes një përgjigje për Kohën ka konfirmuar se nuk ia ka aprovuar kërkesën për hyrje Tepavçeviq”.