Arbëri

Vajza e Krasniqit: Gërvalla na ndaloi që të dërgojmë gjëra esenciale përmes MPJ-së në Hagë

 

Gresë Krasniqi, vajza e ish-kryeparlamentarit dhe ish-zëdhënësit të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ka thënë se ministrja Donika Gërvalla ua ka ndaluar që përmes ministrisë që ajo e drejton t’ua dërgojnë ish-krerëve të UÇK-së në Hagë gjërat esenciale.

Ajo përmes një postimi në Facebook ka thënë se Gërvalla duhet t’i lë anash inatet personale.