Arbëri

Sot fjala përfundimtare në rastin e Haki Rugovës

 

Prokuroria Themelore në Pejë dhe kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova do të përballen sot për herë të fundit në gjykatë, para se kjo e fundit të shpall aktgjykimin ndaj Rugovës.

Rugova akuzohet nga Prokuroria se duke vepruar si kryetar i Komunës së Istogut, më 1 gusht 2014 ka nënshkruar kontratë me kompaninë e vëllait të tij, “Ma-Con” sh.p.k. për ndërtimin e kanalizimit për fshatrat Cercë dhe Lubozhdë, në vlerë rreth 300 mijë euro, raporton “Betimi për Drejtësi”.