Arbëri

Urdhri Ekzekutiv i Bidenit, mesazh i fuqishëm për Kosovën dhe rajonin

 

Bllokim pronash e ndalim hyrjeje në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Janë këto dy nga sanksionet që parasheh urdhri amerikan ndaj personave që shënjestrohen si destabilizues në vendet e Ballkanit Perëndimor.