Arbëri

Për 13 vjet PZAP gjobiti partitë politike me mbi 2 milionë euro

 

(KosovaPress) - Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa që nga viti 2008 dhe deri në vitin 2021, ka pranuar mbi 560 ankesa për zgjedhje. E vlera totale e gjobave të shqiptuara për subjektet politike ka qenë mbi 2 milionë euro.

Kështu u tha në hulumtimin e publikuar nga Instituti Demokracia për Zhvillim (D4D), me titullin "Zgjedhjet para gjykatës".