Arbëri

Cavolli: SHBA do të vazhdojë të mbështesë FSK-në

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka pritur sot në takim komandantin e Ushtrisë Amerikane në Evropë dhe Afrikë, gjeneral Christopher Cavoli.

Gjeneral Cavoli ka thënë se SHBA, sikur deri më tash do të vazhdoj mbështetjen e plotë të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-në në procesin e zhvillimit dhe të tranzicionit në përputhje me objektivat strategjik.