Arbëri

¨Champions of Fun¨ mbledh kampionët për t'u argëtuar së bashku!

Kampioni i lëngjeve nga natyra, Jaffa Champion është në proces të organizimi të eventeve ‘Champions of Fun’ në të gjitha qytet e Kosovës.

Pas një kohe të izolimit, Jaffa Champion po vjen në qytetin tuaj për të argëtuar më të vegjlit tuaj.

Muzikë, vallëzim me maskotat tona, pije e shumë aktivitete të tjera si facepainting, fotografim dhe lojëra do të jenë pjesë e këtyre evente.

Eventi fantastik këtë vikend do të jetë në qytetit i Ferizajit, për të vazhduar në vikendet tjera në qytet tjera. Mos hezitoni të na bashkëngjiten për të shijuar momente argëtuese më brendin e shijes botërore Jaffa Champion.

Ejani dhe shijoni momentet argëtuese nga afër, poashtu shoqërohuni me shijen e brendit botëror Jaffa Champion!

Artikull i sponsorizuar