Arbëri

Në SHSKUK po trajtohen 292 pacientë të shtrirë si pasojë e COVID-19

 

Në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme janë të shtrirë si pasojë e COVID-19, 292 pacientë, të cilat po trajtohen.

Nga ta të konfirmuar me pozitivë me virusin Sars-CoV-2 janë 187 pacientë, ndërsa 17 janë në gjendje të rëndë. 218 prej tyre janë me oksigjeno-terapi.