Arbëri

37,000 persona janë vaksinuar deri më tani në Kosovë

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Në tërë Kosovën janë vaksinuar deri më tani 37,000 persona me vaksinat anti-COVID, AstraZeneca dhe Pfizer.

Kështu ka bërë të ditur koordinatori i qendrës së vaksinimit “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi, sipas të cilit, vetëm gjatë ditës së shtunë, në këtë qendër janë vaksinuar 165 persona, ndërkaq në tërë Kosovën janë vaksinuar 2,100.