Arbëri

U akuzua për lojëra të rrezikshme, AKK-ja i kërkon sqarime ministrit Krasniqi

 

Asociacioni i Komunave të Kosovës i ka reaguar Fidan Kalajës, këshilltar i ministrit të Ministrisë së Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, i cili ka thënë të enjten se ky Asociacion po luan lojëra të rrezikshme duke tentuar të marrë kompetenca ekzekutive brenda Ministrisë.

AKK-ja në letrën e tij thotë se po kërkojnë sqarime shtesë për inicimin e procedurave për plotësim-ndryshimin e Ligjit për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjit për Zgjedhjet Lokale.