Arbëri

Super ofertë nga NimiTV – 12 muaj abonim për vetëm 99.99€

Artikull i sponsorizuar
 

NimiTV u qëndron afër diasporës – sjell zbritjen e madhe për abonimet 6 dhe 12 muaj.

NimiTV është platforma unike teknologjike e cila përmes inovacioneve që sjell, u mundëson diasporës afërsi më të madhe me vendlindjen e tyre.