Arbëri

Kurti thotë se rritja e buxhetit të FSK-së do të jetë prioritet edhe në vitet e ardhshme

 

Rritja e buxhetit të FSK-së do të jetë prioritet i Qeverisë Kurti edhe në vitet e ardhshme.

Këtë e ka thënë kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë një takimi me ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe komandantin e FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.