Arbëri

Kurti: Projektin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” do ta trajtojmë në nivelin më të lartë të seriozitetit

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, thotë se projekti për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” do të trajtohet në nivelin më të lartë të seriozitetit, siç e meriton.

Kurti gjatë mbledhjes së parë të Komitetit Ndërministror për koordinimin e procesit, përzgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz .