Arbëri

Qeveria publikon Programin Qeverisës dhe Programin Legjislativ 2021

 

Qeveria e Kosovës ka publikuar Programin Qeverisës 2021-2025 dhe Programin Legjislativ për vitin 2021.

Prioritet i Qeverisë është menaxhimi i pandemisë së COVID-19, sipas planit, e po ashtu ringjallja ekonomike.