Arbëri

Mbi 29 mijë të vaksinuar deri tani në Kosovë

Foto: KOHA
 

Të martën deri në mesditë janë vaksinuar rreth 200 anëtarë nga personeli mjekësor në Qendrën “1 Tetori” në Prishtinë, ku në total janë afro 4 mijë të dozës Pfizer dhe AstraZenecas.

Koordinatori i Qendrës së Vaksinimit në Prishtinë, Niman Bardhi, ka thënë se që nga 29 marsi kur kishte nisur vaksinimi, kanë marrë vaksinën mbi 29 mijë persona.