Arbëri

Ambasadori Szunyog për Ditën e Evropës: Kosova e ka të ardhmen në BE

 

Ambasadori i BE-së në Prishtinë Tomas Szunyog ka përçuar mesazhin e tij për popullin e Kosovës me rastin e shënimit të 9 Majit, Ditës së Evropës.

Në një video-adresim përmes Facebookut, ambasadori Szunyog ka thënë se kjo ditë përfaqëson kremtimin e vlerave të përbashkëta te të cilat besojmë dhe se Dita e Evropës u përket qytetarëve të Kosovës po aq sa edhe atyre të Bashkimit Evropian dhe