Arbëri

Kosova ndalon hyrjen e udhëtarëve që vijnë nga vendet me rrezik të lartë për COVID-19

 

Qeveria e Kosovës ka miratuar një pikë shtesë në vendimin e Qeverisë për masat për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Sipas kësaj pike, do të merren masa kufizuese për udhëtarët nga India, Brazili dhe Afrika e Jugut, për shkak të varianteve të reja të virusit të përhapura në këto vende.