Arbëri

Analistët e shohin të gabuar tendencën e opozitës “që të imitojë VV-në”

E gabuar është vlerësuar tendenca e partive opozitare që me veprime ta imitojnë Lëvizjen Vetëvendosje. Sipas analistëve, opozita pavarësisht inferioritetit në numra do të duhej ta bënte një skanim të komplet premtimeve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe me argumente e shifra ta bindë publikun për ato që nuk përmbushen

 

E gabuar është vlerësuar tendenca e partive opozitare që me veprime ta imitojnë Lëvizjen Vetëvendosje. Sipas analistëve, opozita pavarësisht inferioritetit në numra do të duhej ta bënte një skanim të komplet premtimeve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe me argumente e shifra ta bindë publikun për ato që nuk përmbushen

Populiste dhe të vakëta po konsiderohen veprimet e partive opozitare, në javët e para përballë Qeverisë Kurti.

Temat ku ka qenë aktive deri më tani opozita kryesisht me konferenca për media janë mungesa e vaksinimit, mospublikimi i programit të Qeverisë dhe dialogu me Serbinë.