Arbëri

Zvicra e heq Kosovën nga lista e vendeve me rrezik nga përhapja e koronavirusit

 

Zvicra e ka hequr Kosovën nga lista e vendeve me rrezik të lartë nga përhapja e pandemisë COVID-19.

Shifrat në rënie të rasteve pozitive me koronavirus në Kosovë kanë shtyrë autoritetet zvicerane ta largojnë Kosovën nga lista e karantinës. Nga 6 maji Kosova nuk do të jetë në këtë listë dhe lista vlen deri më 16 maj.