Arbëri

Gërvalla: Sot po dëgjoj si po bërtasin pikërisht ata që e sollën Kosovën në këtë gjendje

Gërvalla: Sot po dëgjoj si po bërtasin pikërisht ata që e sollën Kosovën në këtë gjendje
 

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla-Schwarz, ka thënë se ajo kurrë nuk do të pushojë së kërkuari drejtësi për të gjitha viktimat në Kosovë, pavarësisht përkatësinë politike, gjininë, kombësinë apo funksionin e viktimave dhe autorëve të krimit.

Gërvalla-Schwarz ka thënë se ata që sot po bërtasin fort me heshtjen e tyre dhe veprat e kanë sjellë Kosovë në këtë gjendje të turpshme.