Arbëri

Mbi 8 mijë raste aktive me COVID-19 në Kosovë

koronavirusi
 

Ditëve të fundit janë raportuar shifra më të ulëta të rasteve ditore me COVID-19, megjithatë vendi numëron saktësisht 8307 raste aktive më këtë sëmundje. Vetëm në raportin e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik rezultuan 160 raste pozitive.

Numri total i rasteve pozitive është 105.535 raste nga 539.710 persona të dyshimtë me virusin SARS-CoV-2 dhe 2.183 raste të vdekjes.