Arbëri

Mustafa: Zhvillimi ekonomik, prioritet i Qeverisë

 

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, tha se zhvillimi ekonomik është prioritet i qeverisë së Kosovës.

Sipas tij, këtë prioritet Qeveria e ka vazhduar me bisedime me investitorët dhe është arritur të përmirësohet pozita e shtetit në indekset botërore.