Arbëri

Osmani: Do të sigurohen vaksinat për qytetarët tanë

Foto: FB
 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se vaksinat për COVID-19 do të sigurohen.

Kjo, ka thënë Osmani, do të bëhet me angazhimin e institucioneve përkatëse dhe në koordinim me shtetet mike nga të cilat është kërkuar mbështetje.