Arbëri

SBASHK-u kërkon shtesat e marsit dhe rritjen vjetore të pagës falë përvojës

Foto: Koha
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj
 

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës e Kosovës (SBASHK) i ka shkruar letër publike ministrit të Financave, Hekuran Murati, meqë sipas njoftimit, ai nuk u ka kthyer përgjigje në lidhje me një takim.

SBASHK-u përmes letrës, i ka kërkuar ministrit Murati që në pagat për muajin prill të ekzekutohen edhe shtesat për muajin mars, si dhe të llogaritet rritja nga përvoja vjetore.