Arbëri

Mbi 22 mijë të vaksinuar në Kosovë

Mbi 22 mijë të vaksinuar në Kosovë
 

Mbi 22 mijë persona, ekip shëndetësor dhe të moshuar kanë marrë vaksinën antiCOVID në Kosovë, nga 24 mijë doza të AstraZenecas sa i ka siguruar Kosova.

Në sallën “1 Tetori” në Prishtinë deri në mesditë janë vaksinuar rreth 25 persona. Niman Bardhi, menaxher i kësaj qendre, ka deklaruar se deri tani nuk kanë pasur ndonjë problematikë.