Arbëri

PDK-ja do të kërkojë në Kuvend mbështetjen financiare të kategorive të rrezikuara nga pandemia

Foto: PDK
 

Partia Demokratike e Kosovës e ka quajtur skandaloz dhe të ngutshëm vendimin e Qeverisë mbi shtesat e ndara për mjekët, stafin mbështetës shëndetësor dhe për pensionistët.

Deputetja PDK-së, Floretë Zejnullahu, ka thënë se ky vendim nuk është i drejtë.