Arbëri

606 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

606 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Në klinikat COVID të QKUK-së, dhe spitalet e përgjithshme, sipas raporteve të datës 22 prill 2021, janë duke u trajtuar 736 pacientë.

606 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 572 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.