Arbëri

Pesë të vdekur e 382 raste të reja në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Pesë persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar 382 raste të reja pozitive me koronavirus.

Dy viktima janë regjistruar në Gjilan (83, 79 vjeç) e nga një në Pejë (70 vjeç), Prizren (67 vjeç) dhe Skenderaj (78 vjeç).