Arbëri

Vitia fton Haxhiun në takim, ky thotë se ia ofroi kontaktet për sigurimin e vaksinave COVID-19

Vitia fton Haxhiun në takim, ky thotë se ia ofroi kontaktet për sigurimin e vaksinave COVID-19
 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka njoftuar se sot është takuar me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia. Qëllimi i këtij takimi sipas tij, është komunikimi dhe kontaktet që ka pasur ai me kompaninë e cila ofron mundësinë e sigurimit të 500 mijë deri në 3 milionë vaksina të Pfizerit.

Haxhiu përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se ministrit Vitia ia ka dërguar kontaktet.