Arbëri

Infermierja Imeri për koronavirusin: Kisha simptoma të pazakonshme

Infermierja Imeri për koronavirusin: Kisha simptoma të pazakonshme
 

Antigona Imeri, infermiere e shërbimit mjekësor në kuadër të Policisë së Kosovës, ka deklaruar se pandemia është sfidë e rëndë për qytetarët dhe se për ta tejkaluar, duke respektuar masat e caktuara nga institucionet.

Imeri ka deklaruar në KTV se në kohën kur ishte infektuar me koronavirus, kishte pasur lodhje të madhe dhe simptome të rralla. Mirëpo, me t’u shëruar, është kthyer në krye të detyrës, duke punuar pa orar fiks.