Arbëri

Kurti kërkon njohjen nga Greqia

Kurti kërkon njohjen nga Greqia
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kërkuar njohjen nga Greqia, gjatë një takimi që ka pasur të enjten me shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Kosovë, Chryssuola Aliferi.

Sipas një komunikate të Qeverisë, Kurti në këtë takim ka vlerësuar “lart marrëdhëniet me Greqinë dhe angazhimin e saj për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare, siç ishte rasti me anëtarësimin në BERZH”.