Arbëri

Kërkohet vaksinim masiv kundër COVID-19 e rishikim i Ligjit për pandeminë

Kërkohet vaksinim masiv kundër COVID-19 e rishikim i Ligjit për pandeminë
 

Vaksinat kundër COVID-19 e mungesa e informacionit rreth shpërndarjes së tyre ishin temat më të përmendura në mbledhjen e Komisionit për Shëndetësinë.

Ndonëse ishte mbledhja konstituive e këtij komisioni, aty nuk kaluan pa u diskutuar dhe pa u përmendur edhe problemet në shëndetësi.