Arbëri

Hungaria, Finlanda e Sllovenia premtojnë mbështetje për Kosovën

Hungaria, Finlanda e Sllovenia premtojnë mbështetje për Kosovën
 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka pranuar urime nga homologët e saj nga Austria, Hungaria, Finlanda dhe Sllovenia.

Në urimet e tyre, krerët e këtyre shteteve kanë shfaqur gatishmërinë që të vazhdojnë bashkëpunimin me shtetin e Kosovës duke thelluar edhe më tej marrëdhëniet bilaterale.