Arbëri

765 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar, 730 prej tyre në oksigjenoterapi

 

Shërbimi Spitalor dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 937 persona janë të hospitalizuar në QKUK dhe spitalet tjera rajonale, ndërkaq nga ta, 765 janë të konfirmuar pozitiv me koronavirus.

SHSKUK ka njoftuar se 45 janë në gjendje të rëndë, 730 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.