Arbëri

Nxënësit e klasave nga 1 deri në 5 u rikthehen sot bankave shkollore

Nxënësit e klasave nga 1 deri në 5 u rikthehen sot bankave shkollore
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Pas një jave pushim pranveror, sot do të rikthehen në bankat shkollore nxënësit e klasave nga 1 deri në 5.

Ndërsa nxënësit e klasave nga 6 deri në 12 do të zhvillojnë mësimin online, për shkak të pandemisë me COVID-19 dhe masave që u morën nga Qeveria.