Arbëri

“Rreth 70 milionë humbje për shkak të mbylljes”

Foto: Ilustrim
 

(Ekonomia Online) - Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, ka thënë se masat e reja të ndërmarra nga Qeveria do të ndikojnë që të ketë humbje deri në 70 milionë euro.

Sipas tij, para se të vendosej për mbyllje, Qeveria është dashtë që të stimulojë punëtorët dhe kompanitë.