Arbëri

Bizneset respektojnë masat anti-Covid, dy që vepruan ndryshe u gjobitën

 

Nga qëndrimi brenda lokaleve për të konsumuar një kafe, këtë të mërkurë shërbimi “take away” ka qenë shërbimi më i kërkuar në kryeqytet. Rënia e temperaturave dhe bora nuk i kanë ndaluar adhuruesit e kafesë që atë ta konsumojnë jashtë ambienteve të lokaleve e afër tyre. Disa janë parë duke ecur me pije në dorë dhe ushqime përgjatë shesheve të Prishtinës.

Ndërkohë, Inspektorati Sanitar të mërkurën gjatë inspektimeve gjobiti dy lokale, të cilat u kishin ofruar shërbime brenda lokaleve.