Arbëri

Ministria e Drejtësisë hap dyert për qytetarët çdo të premte nga ora 13:00-16:00

Ministria e Drejtesise
 

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar se për shkak të letrave të shumta nga qytetarët në raport me problemet me të cilat përballen, kjo ministri ka vendosur të zhvillojë takime me qytetarët çdo të premte nga ora 13:00 deri në ora 16:00.

Sipas njoftimit, Ministria tashmë është në trajtim të secilës kërkesë dhe se për secilën do të merret përgjigje.