Arbëri

Reshitaj sqarohet edhe një herë për pjesëmarrjen në votimin e presidentes

Reshitaj sqarohet edhe një herë për pjesëmarrjen në votimin e presidentes
 

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, është sqaruar edhe një herë pse vendosi të ndjekë linjë tjetër krahasuar me partinë e saj sa i përket votimit të Vjosa Osmanit presidente.

Ajo ishte e pranishme në seancën që zgjati dy ditë dhe votoi në të gjitha rundet, gjë që nxiti reagimin nga AAK-ja.