Arbëri

Qeveria lejon dasmat me 10 veta, të pamet jo

Qeveria lejon dasmat me 10 veta, të pamet jo
 

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka vendosur që të lejojë dasmat, seminaret, trajnimet, mbledhjet, ahengjet familjare e homazhet, por me vetëm 10 pjesëmarrës, ndërkohë nuk ka lejuar mbajtjen e të pames.

Përjashtimi bëjnë mbledhjet e Kuvendit të Kosovës, mbledhjet e Qeverisë dhe mbledhjet me interes të veçantë publik.